Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sineteamüliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Yabancı prodüksiyonı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini kontrol eylemek gerekir. Bu Toscanello sinein makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her zaman ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken şule puroya kazık dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı kırmızıya döndüğünde kızartma teamüllemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 perese eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken tüm tabanğın bedel yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara bakılırsa az buçuk henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu merkez çakmaklar çok güçlüdür ve fazla yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma teamüllemi katıksız alevli çakmaklarla, az buçuk zaman alabilir. Bu süre size çağ kaybı üzere aynükebilir ama puro götürüm ve iş icap. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonrasında münasebetsiz çevirip didarünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma teamüllemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cepheı tam yanmamışsa, yani tüm bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz sineime amade. Pekâlâ ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer sineilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye ümit etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere sinemeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o kadar acılaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar rahatçe ağıza doldurulur ve kâm kameraların dumanla uyarılmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca kontak gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun sinein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein baştan yakma mesele teşkil etmez. Ancak oba prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şarka olan 2 şart şurtı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 perese arasında başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Dar içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız ortamını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile mukabillaşmazsınız. Hıfız ortamı sıcaklığında kaynak mesele ortamın dargın bileğil fazla har olmasıdır. Çünkü hıfız ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız ortamının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem nem hıfız ortamı sıcaklığına bakılırsa değişme gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir muhit geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız ortamının muhit geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak kesinkes muhit geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En çok humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes muhit geçirmedikleri sinein diğer rakiplerine kocaman ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

*