Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içnöbetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Mülkiyet inşaı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini muayene etmek gerekir. Bu Toscanello için makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneme huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir kaide var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her çağ ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalın puroya sütun bağlantı etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma nöbetlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 merhale eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu nöbetlemi yaparken tüm ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 merhale döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara gereğince azıcık henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu üslup çakmaklar çok canlıdür ve şu denli yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma nöbetlemi katıksız alevli çakmaklarla, azıcık çağ alabilir. Bu süre size vakit kaybı kabilinden delikükebilir yalnız puro götürüm ve say gerek. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma nöbetleminden sonrasında aynasız çevirip benizünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma nöbetlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yüzı tam yanmamışsa, kısaca tüm bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz içime amade. Pekâlâ ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni içilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye korumak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden içmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o denli çığlıklaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü yavaşçe ağıza doldurulur ve tatlılık kameraların dumanla uyarılmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir nöbetaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun için kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için yeni baştan yakma dava teşkil etmez. Ancak mülkiyet inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kategorik şart olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 merhale ortada başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Fakat kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile karşıtlaşmazsınız. Saklama vasatı sıcaklığında kök dava vasatın itici bileğil şu denli har olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz rutubet muhafaza vasatı sıcaklığına gereğince değişme gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir çevre geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının çevre geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu içindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak kategorik çevre geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En sağlıklı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik çevre geçirmedikleri için öbür rakiplerine mehabetli fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

*