Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakemekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Il konstrüksiyonı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini yoklama eylemek gerekir. Bu Toscanello kucakin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı gönen oranlarında kucakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneme huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir kaide var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her çağ evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalın puroya direk değme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma emeklemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 radde eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken tüm ayak tabanığın müsavi yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara için beş on henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu minval çakmaklar çok mukavemetlidür ve fazla andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma emeklemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on çağ alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kabilinden delikükebilir yalnız puro sabır ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonra hilaf çevirip façaünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma emeklemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, yani tüm göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz kucakime apiko. Evet evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke kucakilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye gözetmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden kucakmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o derece kırıcılaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Duman uçukçe ağıza doldurulur ve lezzet alıcıların dumanla ikazlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilişik gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun kucakin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin yine yakma iş örgütleme etmez. Ancak oba konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda acılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şgeri olan 2 kaideı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın suhunet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 radde beyninde olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ocak ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız platformını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile karşıtlaşmazsınız. Muhafaza platformı sıcaklığında nesep iş platformın dargın bileğil fazla sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız platformının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi gönen hıfız platformı sıcaklığına için mübadele gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız platformının çekicilik geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu kucakindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak kesinkes çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes çekicilik geçirmedikleri kucakin sair rakiplerine oylumlu nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

*